Pakavimo naudojant modifikuotą atmosferą įrenginiai

  • Karšto giluminio formavimo ir užlydymo įrenginiai skirti produktams pakuoti įprastoje arba modifikuotos ir kontroliuojamos atmosferos aplinkoje. Tai vienas iš geriausių sprendimų norint ilgiau išlaikyti šviežią produktą nedidinant konservantų kiekio. Taikant šią  technologiją galima pakuoti įvairius produktus: mėsą, dešrą, konditerijos gaminius, pusgaminius, sūrį ir t. t.
  • Vakuuminio pakavimo įrenginiai skirti maisto produktams (mėsai, žuviai, sūriui ir t. t.) pakuoti į vakuuminius maišelius ir nuo šilumos susitraukiančius vakuuminius maišelius. Tokia pakuotė leidžia apžiūrėti produktą ir prailgina jo galiojimo laiką, išlaikant geriausias jo savybes.
  • Indelių užlydimo įrenginiai skirti maisto produktams, kurie yra sudėti į jau paruoštus indelius, pakuoti hermetiškai užlydant juos plėvele. Pakuoti galima įprastoje arba modifikuotos ir kontroliuojamos atmosferos aplinkoje bei vakuume.

Susisiekite su mumis. Mūsų specialistai padės jums išsirinkti tinkamiausią variantą.