Galerija
Grįžti atgal
Klausti
Rašaliniai ženklinimo įrenginiai suprojektuoti siekiant užtikrinti, kad spausdinimo procesas būtų sklandus, paprastas ir greitas.
Pagrindinės šių spausdintuvų charakteristikos:
Sužinokite dar daugiau naudingos informacijos:
„Markem Imaje“ bekontakčiai pramoniniai spausdintuvai pasižymi aukšta spausdinimo rezoliucija spausdinant dideliu ir mažu greičiu. Plačiai naudojami maisto, gėrimų, elektros įrangos, elektronikos produktams ženklinti.
Esame oficialus „Markem Imaje“ partneris Baltijos šalyse.
Šie įrenginiai skirti įvairiems vaisiams bei daržovėms pakuoti į tinklinius maišelius ir juos ženklinti.
Sveriant ir pakuojant produktas apsaugomas nuo pažeidimų. Pakuočių svoriai gali būti nuo 0,5 kg iki 10 kg.
Žirkliniai keltuvai pagaminti naudojant aukštos kokybės komponentus, siekiant patikimumo, ilgaamžiškumo ir saugumo darbe.
Dėžių formavimas yra pirmas antrinio pakavimo proceso etapas.
Formavimo arba išlankstymo įrenginiai suformuoja dėžę iš ruošinio. Tai gali būti atliekama be operatoriaus pagalbos – automatiniu būdu arba su operatoriaus pagalba – pusiau automatiniu būdu.
Laisvo riedėjimo velenėlių konvejeriai gali būti naudojami logistikoje tam tikriems kroviniams lengvai ir patogiai transportuoti.
Jie gali būti:
Atstovaujame vienam didžiausių etikečių klijavimo įrenginių gamintojui pasaulyje „P.E. Labellers“. Įmonė turi ilgametę įvairaus automatizacijos lygio etikečių klijavimo įrenginių gaminimo patirtį.
Galimi įvairūs etikečių klijavimo įrenginių tipai:
Kontrolinės svarstyklės – tai dinaminės svarstyklės, užtikrinančios supakuoto produkto svorį.
Didelio greičio kontrolinės svarstyklės:
Pasterizavimas – tai procesas, kai produktas pakaitinimas iki tam tikros temperatūros ir išlaikomas tokios temperatūros nustatytą laiką. Pasterizavimo tikslas yra apsaugoti produktą nuo mikroorganizmų ir taip prailginti produkto vartojimo laiką. Toks produkto apdirbimo būdas dažnai taikomas alaus pramonėje. Pasterizavimo lygis yra apibrėžiamas pasterizavimo vienetais PU. Vienas pasterizavimo vienetas lygus produkto pakaitinimui iki 60°C ir jo išlaikymas šioje temperatūroje vieną minutę. Pavyzdžiui, alus pasterizuojamas iki 22–25 PU.
Sveiki!
Ačiū, kad domitės Pakmarko paslaugomis.Užpildykite žemiau esančią formą ir greitu metu su Jumis susisieksime.
- sutinku su puslapio taisyklėmis
* - būtini laukai
Malonu, kad lankotės Pakmarko puslapyje.
Jei turite klausimų - rašykite juos čia arba
skambinkite tel. +370 5205 29 00
Atsakome darbo dienomis nuo 8:00 iki 17.00 val.
Dėkojame,
Tinklapyje naudojami slapukai. Prašome susipažinti su jų naudojimo tvarka bei patvirtinti savo sutikimą.