Galerija
Video
Grįžti atgal
Klausti
Ant įprasto kūginės formos indelio neįmanoma gražiai užklijuoti paprastos lipnios etiketės. Tam sukūrėme technologiją, kuri leidžia etiketės vidinę pusę padengti specialiais klijais ir taip užtikrinti, kad etiketė nenuslystų nuo indelio.
Plastikiniai puodeliai su termoapsitraukiančiomis etiketėmis, dažniausiai naudojami pieno produktams: grietinei, jogurtui ir desertui.
Susisiekite su mumis ir kartu aptarsime, kokios etiketės tinkamiausios
Greita etikečių spauda = Skaitmeninė spauda
Kai klientams lipnių spalvotų etikečių reikia nedidelių kiekių (iki 5000 vnt. ir daugiau), spausdiname jas skaitmeniniu spaudos būdu. Kuo jis patrauklus?
Mūsų spausdintos skaitmeninės etiketės pasižymi aukšta kokybe. Pavyzdžiui, net ir labai smulkios 1 mm raidės bei kiti elementai atspausdinami labai ryškiai ir yra gerai įskaitomi.
Kiekvienoje etiketėje gali būti pateikiama skirtinga informacija: numeris, brūkšninis kodas, QR kodas ir t. t.
Tai pagalvėlių tipo pakuotės (angl. sachets). Jos formuojamos sulydant 3 arba 4 siūles.
Tokio tipo pakuotės labai plačiai naudojamos bakalėjos, kosmetikos, šaldytiems bei vytintiems maisto produktams pakuoti.
Jeigu
pats metas pagalvoti apie procesų robotizaciją.
Atstovaujame pasaulyje pirmaujančiam pramoninių robotų gamintojui „Kawasaki Robotics”.
Termoapsitraukiančios etiketės (angl. shrink sleeves) – unikali priemonė produkto ženklui stiprinti.
Apsitraukiančios etiketės yra atsparios įbrėžimams, nes spauda yra vidinėje plėvelės pusėje, todėl tikimybė sugadinti etiketę yra labai maža. Tai puikus pasirinkimas reklaminėms akcijoms, nes net 360° butelio ploto gali būti išnaudota bet kokiai papildomai informacijai ir dizainui.
Spalvotas lipnias etiketes spausdiname rulonuose fleksografijos būdu (iki 9 spalvų).
Pas mus rasite vieną plačiausių lipnių etikečių pasirinkimą:
Sulankstomos (angl. wrap packaging) pakuotės plačiai naudojamos pieno pramonėje – tokiems riebiems produktams kaip sviestas ar margarinas pakuoti.
Dėl didelės drėgmės šie produktai yra ypač pažeidžiami pelėsio. Produkto skonio ir aromato savybės lengvai paveikiamos sugeriant aplinkos kvapus. Iš kietos būsenos, paveikti šviesos, šilumos ir UV spindulių, produktai gali lengvai pereiti į takumo būseną.
Sveiki!
Ačiū, kad domitės Pakmarko paslaugomis.Užpildykite žemiau esančią formą ir greitu metu su Jumis susisieksime.
- sutinku su puslapio taisyklėmis
* - būtini laukai
Malonu, kad lankotės Pakmarko puslapyje.
Jei turite klausimų - rašykite juos čia arba
skambinkite tel. +370 5205 29 00
Atsakome darbo dienomis nuo 8:00 iki 17.00 val.
Dėkojame,
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite Privatumas.