Galerija
Grįžti atgal
Klausti
Šie įrenginiai yra taupesnis būdas nei pakavimas į gofruoto kartono tarą. Skaidri plėvelė suteikia produktui gražesnę prekinę išvaizdą bei leidžia apžiūrėti prekę neišardant pakuotės.
Susisiekite su mumis. Mūsų specialistai padės jums išsirinkti tinkamiausią variantą.
Panašūs produktai
Horizontalaus fasavimo įrenginiai
Fasavimo į didelius maišus įrenginiai
Šie įrenginiai leidžia sverti bei pakuoti produktus į didelius maišus (angl. big-bag) su dviem arba keturiomis maišo laikymo kilpomis, atlaikančiomis svorį iki 1500 kg.
Produkto svėrimo sistema yra tinkama įvairioms granuliuotoms bei miltinėms medžiagoms pakuoti. Priklausomai nuo produkto tipo, galima pasiekti net iki 15–20 maišų per valandą našumą.
Etikečių klijavimo įrenginiai
Atstovaujame vienam didžiausių etikečių klijavimo įrenginių gamintojui pasaulyje „P.E. Labellers“. Įmonė turi ilgametę įvairaus automatizacijos lygio etikečių klijavimo įrenginių gaminimo patirtį.
Galimi įvairūs etikečių klijavimo įrenginių tipai:
Butelių ir pakavimo linijų patikros įrenginiai
Atstovaujame vienam didžiausių pasaulyje kokybės kontrolės įrenginių gamintojui FTSYSTEM.
Siūlome ir montuojame šio gamintojo įvairaus tikslumo tipinius bei sudėtingesnius kompleksinius gamybos linijos patikros įrenginius.
Kontrolinės svarstyklės
Kontrolinės svarstyklės – tai dinaminės svarstyklės, užtikrinančios supakuoto produkto svorį.
Didelio greičio kontrolinės svarstyklės:
Pakavimo naudojant modifikuotą atmosferą įrenginiai
Pakavimas modifikuotoje atmosferoje (angl. MAP – Modified Atmosphere Packaging) yra geriausias būdas ilgiau išlaikyti šviežią produktą, neaukojant tradicinės pakuotės patrauklumo.
Pakuojant pagal šią sistemą, pakuotėje atmosfera yra keičiama aplink produktą. Taip yra kontroliuojamos cheminės, fermentų ar mikrobiologinės reakcijos ir kartu mažina ar padeda visiškai išvengti pagrindinių produkto gedimo procesų.
Produkto paruošimo įrenginiai
Pasterizavimas – tai procesas, kai produktas pakaitinimas iki tam tikros temperatūros ir išlaikomas tokios temperatūros nustatytą laiką. Pasterizavimo tikslas yra apsaugoti produktą nuo mikroorganizmų ir taip prailginti produkto vartojimo laiką. Toks produkto apdirbimo būdas dažnai taikomas alaus pramonėje. Pasterizavimo lygis yra apibrėžiamas pasterizavimo vienetais PU. Vienas pasterizavimo vienetas lygus produkto pakaitinimui iki 60°C ir jo išlaikymas šioje temperatūroje vieną minutę. Pavyzdžiui, alus pasterizuojamas iki 22–25 PU.
Padėklų apvyniojimo plėvele įrenginiai
Šie įrenginiai skirti ant padėklų sudėtiems produktams apvynioti įsitempiančia „Strech“ plėvele. Taip produktai sutvirtinami ir apsaugomi nuo drėgmės ir dulkių.
Užklausos forma
Sveiki!
Ačiū, kad domitės Pakmarko paslaugomis.Užpildykite žemiau esančią formą ir greitu metu su Jumis susisieksime.
- sutinku su puslapio taisyklėmis
* - būtini laukai
Klauskite
Malonu, kad lankotės Pakmarko puslapyje.
Jei turite klausimų - rašykite juos čia arba
skambinkite tel. +370 5205 29 00
Atsakome darbo dienomis nuo 8:00 iki 17.00 val.
Dėkojame,
Jūsų užklausa išsiųsta
Tinklapyje naudojami slapukai. Prašome susipažinti su jų naudojimo tvarka bei patvirtinti savo sutikimą.