Tinklapyje naudojami slapukai. Prašome susipažinti su jų naudojimo tvarka bei patvirtinti savo sutikimą.
Galerija
Grįžti atgal
Klausti
Rašalinis spausdintuvas 9410.
Gamintojas: Prancūzija Stovis: Naujas Techniniai parametrai:
Galimybė pasirinkti vieną iš kelių rašalų: MEK, MEK-free, alkoholio ar vandens pagrindo rašalai
Teikiame pilną servisą tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje. Vietoje Vilniuje turime demonstracinę versiją. Atvykite išbandyti!
Daugiau informacijos apie šį įrenginį Jums suteiks produkto specialistas Marius Martinaitis. Susisiekite telefonu +370656 711 48 arba el. paštu marius.martinaitis@pakmarkas.lt.
Panašūs produktai
Butelių ir pakavimo linijų patikros įrenginiai
Atstovaujame vienam didžiausių pasaulyje kokybės kontrolės įrenginių gamintojui.
Siūlome ir montuojame šio gamintojo įvairaus tikslumo tipinius bei sudėtingesnius kompleksinius gamybos linijos patikros įrenginius.
Kontrolinės svarstyklės
Kontrolinės svarstyklės – tai dinaminės svarstyklės, užtikrinančios supakuoto produkto svorį.
Didelio greičio kontrolinės svarstyklės:
Automatiniai dėžių formavimo įrenginiai
Dėžės gali būti užklijuojamos dviem būdais:
Pusiau automatiniai dėžių formavimo įrenginiai
Dėžių formavimas yra pirmas antrinio pakavimo proceso etapas.
Formavimo arba išlankstymo įrenginiai suformuoja dėžę iš ruošinio. Tai gali būti atliekama be operatoriaus pagalbos – automatiniu būdu arba su operatoriaus pagalba – pusiau automatiniu būdu.
Pakavimo į termosusitraukiančią plėvelę įrenginiai
Įrenginiai skirstomi į:
Vertikalaus fasavimo įrenginiai
Vertikalaus fasavimo įrenginiai skirti įvairiems biriems, granuliuotiems, dulkiems produktams fasuoti į maišelius.
Įrenginiai gali būti su svorio, tūrio bei sraigtiniu dozatoriumi, priklausomai nuo to, kokie produktai fasuojami.
Etikečių uždėjimo įrenginiai
Automatinis apsitraukiančių etikečių uždėjimo įrenginys, skirtas įvairių formų ir dydžių, tuštiems ar pilniems buteliams aptraukti termo etiketėmis, kurių susitraukimo procentas siekia iki 80 proc.
Siūlome įvairaus našumo įrenginius – iki 500 pakuočių per minutę.
Produkto paruošimo įrenginiai
Pasterizavimas – tai procesas, kai produktas pakaitinimas iki tam tikros temperatūros ir išlaikomas tokios temperatūros nustatytą laiką. Pasterizavimo tikslas yra apsaugoti produktą nuo mikroorganizmų ir taip prailginti produkto vartojimo laiką. Toks produkto apdirbimo būdas dažnai taikomas alaus pramonėje. Pasterizavimo lygis yra apibrėžiamas pasterizavimo vienetais PU. Vienas pasterizavimo vienetas lygus produkto pakaitinimui iki 60°C ir jo išlaikymas šioje temperatūroje vieną minutę. Pavyzdžiui, alus pasterizuojamas iki 22–25 PU.
Užklausos forma
Sveiki!
Ačiū, kad domitės Pakmarko paslaugomis.Užpildykite žemiau esančią formą ir greitu metu su Jumis susisieksime.
- sutinku su puslapio taisyklėmis
* - būtini laukai
Neradote paslaugos / produkto?
Susisiekite
Klauskite
Malonu, kad lankotės Pakmarko puslapyje.
Jei turite klausimų - rašykite juos čia arba
skambinkite tel. +370 5205 29 00
Atsakome darbo dienomis nuo 8:00 iki 17.00 val.
Dėkojame,
Jūsų užklausa išsiųsta