Galerija
Grįžti atgal
Klausti
Automatiniai produktų nukėlimo nuo padėklų įrenginiai yra pagaminti naudojant tvirtas konstrukcijas, todėl proceso metu produktai ant padėklų išlieka stovėti stabiliai, patikimai.
Rinkdamiesi įrenginį susisiekite su mumis. Patarsime ir atsakysime į jūsų klausimus.
Pasterizavimas – tai procesas, kai produktas pakaitinimas iki tam tikros temperatūros ir išlaikomas tokios temperatūros nustatytą laiką. Pasterizavimo tikslas yra apsaugoti produktą nuo mikroorganizmų ir taip prailginti produkto vartojimo laiką. Toks produkto apdirbimo būdas dažnai taikomas alaus pramonėje. Pasterizavimo lygis yra apibrėžiamas pasterizavimo vienetais PU. Vienas pasterizavimo vienetas lygus produkto pakaitinimui iki 60°C ir jo išlaikymas šioje temperatūroje vieną minutę. Pavyzdžiui, alus pasterizuojamas iki 22–25 PU.
Dėžės gali būti užklijuojamos dviem būdais:
Kompaktiški įrenginiai skirti įvairių rūšių, įvairaus dydžio, skirtingo užterštumo lygio dėžėms bei padėklams plauti.
Galingos plovimo ir džiovinimo sistemos užtikrina optimaliausią higienos lygį, kuris būtinas jūsų gamybos procese
Įrenginiai skirstomi į:
Naujos kartos 5800 spausdintuvai pagaminti pagal Touch Dry Hot Melt technologiją. Šie spausdintuvai gali spausdinti didelių matmenų ir didelės raiškos spaudą. Spauda nenusitrina ir nenusiplauna, nekenkia aplinkai.
Spausdintuvų charakteristikos:
Laisvo riedėjimo velenėlių konvejeriai gali būti naudojami logistikoje tam tikriems kroviniams lengvai ir patogiai transportuoti.
Jie gali būti:
Šie įrenginiai skirti įvairiems vaisiams bei daržovėms pakuoti į tinklinius maišelius ir juos ženklinti.
Sveriant ir pakuojant produktas apsaugomas nuo pažeidimų. Pakuočių svoriai gali būti nuo 0,5 kg iki 10 kg.
Sveiki!
Ačiū, kad domitės Pakmarko paslaugomis.Užpildykite žemiau esančią formą ir greitu metu su Jumis susisieksime.
- sutinku su puslapio taisyklėmis
* - būtini laukai
Malonu, kad lankotės Pakmarko puslapyje.
Jei turite klausimų - rašykite juos čia arba
skambinkite tel. +370 5205 29 00
Atsakome darbo dienomis nuo 8:00 iki 17.00 val.
Dėkojame,
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite Privatumas.