PRODUKTO PARUOŠIMO ĮRENGINIAI

Pasterizatoriai. Pasterizavimas – tai procesas, kai produktas pakaitinimas iki tam tikros temperatūros ir išlaikomas tokios temperatūros nustatytą laiką. Pasterizavimo tikslas yra apsaugoti produktą nuo mikroorganizmų ir taip prailginti produkto vartojimo laiką. Toks produkto apdirbimo būdas dažnai taikomas alaus pramonėje. Pasterizavimo lygis yra apibrėžiamas pasterizavimo vienetais PU. Vienas pasterizavimo vienetas lygus produkto pakaitinimui iki 60°C ir jo išlaikymas šioje temperatūroje vieną minutę. Pavyzdžiui, alus pasterizuojamas iki 22-25 PU.

Prisotinimo angliarūgšte/maišymo įrenginiai. Prisotinimo angliarūgšte įrenginiai naudojami gazuotų gėrimų gamybai, kai produktas yra maišomas su angliarūgšte. Maišymo įrenginiai turi papildomas talpas kitoms produkto sudėtinėms dalims (sirupui) laikyti, taip pat juose įrengti sudėtinių dalių dozavimo įrenginiai. Maišymo ir prisotinimo angliarūgšte įrenginiai gali būti įvairaus gamybos našumo, nuo 2000 iki 40000 litrų per valandą. Įrenginiai gali būti komplektuojami su elektromechaninio valdymo mechanizmu arba programuojamu atminties bloku. Visi darbo ciklai ir sterilizavimo procesas yra automatizuoti, kontrolės davikliai reguliuoja procesą, o tai garantuoja, kad bus išvengta produkto technologijos nukrypimų.

Šaldymo įrenginiai gali vėsinti tiek skystus (pavyzdžiui, vyną), tiek tirštus (pavyzdžiui., vynuogių misą) produktus. Įrenginyje įdiegta savaiminio išvalymo sistema, kuri nuo darbinių paviršių nuolat nuvalo ledo sluoksnį ir užtikrina didelį šilumos mainų paviršių. Įrenginiai gali būti komplektuojami su hermetiškais ir pusiau hermetiškais siurbliais, užpildytais šaldymo skysčiu “HFC R404a”, kuris neardo ozono. Šaldymo įrenginio kondensatorius pagamintas iš varinių vamzdelių su aliuminio plokštelėmis. Jis garantuoja ypač didelį šilumos mainų paviršių. Prietaisų skyde sumontuoti slėgio kontrolės matuokliai ir kiti kontrolės elementai.

Klauskite mūsų

Užpildykite užklausos formą ir mes atsakysime į ją artimiausiu metu.