PAKAVIMO KONTROLIUOJAMOS ATMOSFEROS APLINKOJE ĮRANGA

Pakavimas kontroliuojamoje atmosferoje yra geriausias būdas ilgiau išlaikyti šviežią produktą, neaukojant tradicinės pakuotės patrauklumo. Pakuojant pagal šią sistemą, pakuotėje atmosfera yra keičiama aplink produktą. Taip yra kontroliuojamos cheminės, fermentų ar mikrobiologinės reakcijos ir kartu mažina ar padeda visiškai išvengti pagrindinių produkto gedimo procesų.

Karšto giluminio formavimo ir užlydymo įrenginiai — skirti pakuoti produktus įprastoje arba kontroliuojamos atmosferos aplinkoje (KAP). Tai vienas iš geriausių sprendimų norint ilgiau išlaikyti šviežią produktą nedidinant konservantų kiekio. Šia technologija galima pakuoti įvairius produktus: mėsą, dešrą, konditerijos gaminius, pusfabrikačius, sūrį ir t.t.

Vakuuminio pakavimo įrenginiai — skirti pakuoti maisto produktus (mėsą, žuvį, sūrį ir t.t.) į vakuuminius maišelius ir nuo šilumos susitraukiančius vakuuminius maišelius. Tokia pakuotė leidžia apžiūrėti produktą ir prailgina jo galiojimo laiką, išlaikant geriausias jo savybes.

Indelių užlydimo įrenginiai — skirti pakuoti maisto produktams, kurie yra sudėti į jau paruoštus indelius, hermetiškai užlydant juos plėvele. Pakuoti galima įprastoje arba kontroliuojamos atmosferos aplinkoje (KAP), bei vakuume.

Klauskite mūsų

Užpildykite užklausos formą ir mes atsakysime į ją artimiausiu metu.